ada12345 bună! și eu tot 74 am luat! într-adevăr, subiectele au fost accesibile; eu am dat fizică și comparativ cu anii trecuți, chiar au fost mai ușoare, dar trebuia sa fii super atent, am greșit multe din neatenție- adica la aia cu humerusul am luat ca are la adult măduva cenușie(?!), aia cu fasciculele care trec prin punte am luat ca e si goll dar el se termina in bulb si de acolo era lemniscul si muulte altele pe care daca eram acasa sau într-un mediu putin mai linistit si mai calduros🙂 si cel mai important daca eram mai atenta poate poate.. dar asa.. am făcut doar 49 la bio🙂 si parca și timpul trecea suuper repede.. am stat mult la bio, si primele 40 (aproximativ), le am făcut bine, după am luat o la vale🙂 la fizică au fost relativ usor, problemele ușurele, dar nu am mai avut timp și pt ca eram in criza de timp nu mai ma puteam concentra(nu am mai pățit asta) si am mai bagat si la nimereala la unele, dar ce sa vezi nimereala nu a mers🙂
mi am dat seama că e bine sa mergi la simulari( eu nu am mers ca am zis ca ee lasă, oricum nu contează, importanta e admiterea) și e important sa lucrezi pe borderou, mi a luat o mie de ani sa îl completez😭 îmi pare rau ca nu a fost sa fie anul asta nici pentru tine...dar nu i nimic, acum avem experienta si la anul rupem!!<3