david_tudor Privind sistemul nervos, selectați afirmațiile corecte: o masă de substanță cenușie de la nivelul diencefalului intervine în mod specific în direcționarea stimulilor senzoriali de auz către cortexul cerebral în canalul central al măduvei spinării (canalul epididimar) se află un lichid asemănător cu limfa originea aparentă a nervului facial este lateral față de a nervului abducens privind encefalul din lateral dreapta se remarcă aria de interpretare senzorială pentru mână dispusă lateral față de aria senzorială pentru braț localizarea ganglionilor sistemului nervos simpatic este în lanțuri ganglionare și ganglioni controlaterali Dc nu e bine d ul?
david_tudor yoyoo si la ariile senzorial yoyoo pai si d ul mi se pare exagerat cum am putea spune ca e lateral dint ro vedere din dreapta
david_tudor camelia pai da dar nu i putem numi si controlaterali aduca sunt oe de o parte si alta a corpului fata de linia mediana
camelia david_tudor stiu ce zici,dar aici face referire la acel tabel strict tabel plus ca lateral de lantul ggl avem acei ggl colaterali(celiac) daca zicea ca ggl colaterali se afla controlateral..da era corect cumva trebuia specificat…sti?