Dau si eu admiterea in 2023 si mereu ma straduiesc sa invat mai bine, sa retin mai mult si sa inteleg ce citesc. Cum punctul meu forte este biologia, chimia imi da mereu batai de cap, mai ales ca pana in Octombrie nu am luat mai mult de 6 in testele de chimie. In cautarea mea de solutii am gasit ANKI.
Anki este un tool de flashcarduri gratuit, opensource, fara reclame sau complicatii cu vreo licenta.
In el poti:
- Crea carduri
- recapitula
- monitoriza progresul tau si multe altele, cauti pe youtube un tutorial, mai te uiti prin manual si gata, te ve descurca
In plus are si varianta mobila pe care poti face backup pe orice dispozitiv si ,astfel, poti invata de oriunde
Dupa ce m-am apucat de el si mi-am facut propriile carduri la chimie am luat primul meu 8.5. Cheiae sa repeti cat de des poti.
Secretul sta in faptul ca ,dupa fiecare card, precizezi cat de bine il stii, si anki ti-l va rearata mai devreme sau mai tarziu in functie de cat de usor e cardul dupa parerea ta.
daca vreti sa va apucati de anki, recomandari:
-cautati tutoriale( dupa 1/2 h o sa te descurci cu el)
-cautati add-onul image occlusion(permite sa faceti cartonase din poze din manuale direct, acoperi partile pe care vrei sa le inveti si apoi o sa iti apara pe rand, creind multiple cartonase odata)
-intrati si puneti intrebari pe redditul de anki medicina ro
-enjoy, use and learn
P.S. pun aici un deck din toata biologia de Corint
[https://ankiweb.net/shared/info/1430534935]