daiana marin Hei! Eu am cartea de grile și manualele care se cer la UMF Cluj, în PDF. Te-ar ajuta? Dacă da, ți le pot trimite, însă nu cred că mă lasă platforma să le inserez aici... cred că pe email ar fi o variantă foarte eficientă
marin daiana scuze că am răspuns atât de greu numai ce am observat notificare și dacă mai este valabilă propunerea aș fi foarte recunoscător dacă miai trimite informația pe poșta electronică fomencomarin@gmail.com
mariucxo daiana Buna as avea si eu mare nevoie de manual si grile la chimie daca ai putea sa mi le trimiti si mie. O sa-ti las aici mailul si sper ca nu e prea mare deranjur. Multumesc anticipat! mariucanicula@gmail.com
andrea daiana Buna! Crezi ca ai putea sa mi trimiti si mie, te rog mult? la adresa apulbere15@gmail.com
daiana marin Desigur! Pe mâine seară cel târziu îți voi trimite mailul, sper că e în regulă... sunt foarte mari fișierele și cel mai probabil se vor trimite ca link către google drive, dar pot fi downloaded ușor după
daiana marin cu mare drag! Am reuşit să trimit mailul şi sper că va ajunge la tine. Să-mi spui te rog când ai reuşit să primeşti materialele şi dacă totul e bine
daiana mariucxo niciun deranj, îți trimit cu plăcere! Am reușit acum. Sper că va fi totul okay cu linkurile
mariucxo daiana le-am primit si totul e ok sunt exact de ce aveam nevoie. multumesc foarte mult!!! 🙂)
cristiana_18 @daiana buna! stiu ca a trecut cam mult timp, dar oare se poate sa mi le trimiti si mie la adresa cristianacodre1@gmail.com ? as fi tare recunoscatoare!