heeey tuturor!!! pupicei si voie buna va doresc!! ieri am fost admisa oficial la carol la mg buget si i don't wanna talk about that
DIMPOTRIVA
vreau sa va zic ca daca printre voi sunt oameni care au picat, nu e sfarsitul lumii!
eu sunt ''supravietuitoarea'' unui an acasa, un an care initial a parut ca fiind o pedeapsa, un esec al meu, insa vreau sa va spun ca sunt grateful acum ca am ales sa raman acasa un an.
Aceste 12 luni aproape mi-au oferit o multime de oportunitati: am cunoscut oameni noi, mi-am facut prieteni minunati, m-am maturizat si responsabilizat foarte mult si am continuat sa muncesc pentru visul meu
Stiu sentimentul de a vedea ''RESPINS'' si vreau sa stiti ca sunt mandra de toti, si de cei care au reusit si de cei care nu, iar cei care au cunoscut acest sentiment zilele astea, FITI MANDRII DE VOI!
daca rezultatul nu a fost cel dorit, nu este sfarsitul! nu uitati cat ati muncit, NU renuntati sa va apreciati munca si devotamentul pentru aceasta meserie pe care va doriti sa o urmati!
Acest mesaj este un FELICITARI pentru TOATA LUMEA!
Pentru curaj, devotament, nopti nedormite, mii de grile rezolvate, bune sau gresite, despre feeling-ul constant ca poti si vrei sa stii mai mult, despre cum vom ajunge toti niste medici hard-working, exceptionali si in primul rand OAMENI!
Iar celor ce urmeaza sa sustina admiterea zilele acestea: Mult succes, dragilor! O sa fie bine!
Nu uitati sa respirati si sa va amintiti ca locul nostru e pus acolo si ne asteapta pe fiecare in parte!