Povestea mea incepe acum vreo 2 ani cand am vazut o reclama despre Ginamed si am zis sa incerc si eu platforma. Faptul ca nu gaseam o explicatie pentru grilele ce le greseam m-a determinat sa intru si pe forum, unde am gasit o multime de oameni dornici sa ajute. M-am impotmolit o buna perioada la potentialul de actiune, pentru sistemul nervos mi-au trebuit cateva luni sa-l inteleg, dupa aceea nu puteam depasi sistemul digestiv, pana ajungeam la sistemul reproducator nu mai aveam rabdare, dar intr-un final am reusit sa termin materia si va sunt recunoscatoare pentru ca m-ati ajutat pe tot parcursul pregatirii mele chiar si la cele mai stupide intrebari. Am fost admisa la buget la Umfcd mg si vreau sa va multumesc enorm tuturor celor de pe forum care v-ati rupt din timp pentru a ii ajuta pe ceilalti si mai ales Ginei si echipei din spatele ei pentru ca au creat un site asa minunat care ajuta elevii sa isi implineasca visurile❤️! Felicitari tuturor celor care au fost admisi si cei care nu au reusit sper sa aiba puterea de a lupta pentru ceea ce isi doresc cu adevarat!