Mulțumesc mult mult Gina! Si datorita tie am intrat (a patra) la facultatea de medicina dentara din Tg.Mures. Platforma ginamed și discutiile cu tine m-au ajutat enorm. Cel mai mult insa cred ca a contat partea de grile... am lucrat destul de multe pot spune și mi-au aratat unde am goluri, și m-au ajutat sa înțeleg overall materia ca un tot unitar, deci sa fac o corelatie între capitole.
Mulțumesc enorm pentru toată disponibilitatea de care ai dat dovada de când te-am descoperit si raportam grile corecte😅 . A fost și asta o intamplare: sa aflu de Ginamed. Am zis sa-i dau o sansa (ce paradox ca, defapt, sansa eu am primit-o) si am început sa fac grile. Și am facut de prin februarie pana in aprilie câteva sute doar și cu un procent de cam 40-60%, dar nu am descurajat și am continuat sa crescut numărul de grile. Când a apărut forumul a fost o binecuvantare: puteam sa raportezi orice grila și sa le vad apoi prin ochii altui copil.. tare interesant a fost asta. Doamne ce bine stiau copiii astia materia, o intelegeau pana in cele mai mici detalii și uneori primeam niște explicatii GROZAVE de la ceilalti. Alteori grila raportata care m-a frustrat minute in sir, și pe care nu o înțelegem de nici un fel, primea un răspuns de la cineva de pe forum care îmi atragea atentia ca enunțul cere afirmatii false sau doar anatomie și nu fiziologia. Deci forumul e 🔝și mi-a format o viziune mai complexa despre materie. Vreau sa mulțumesc și tuturor celor de pe forum care mi-au răspuns la sutele de întrebări (cred ca am pus in jur de 400) @patricia @magdaflorea @diana 🙏.
Mulțumesc și pentru zecile de explicatii despre cum funcționează potențialul de acțiune și diferenta dintre p.a și potențialul de repaus... a durat ceva pana ale-am inteles😅.
De ce spun ca m-au ajutat atat grilele? La Târgu Mureș se dau și "proleme" in sensul ca apar 2-3 întrebări pe care trebuie sa stii cum sa le gândești, chestii fine care nu apar in materie, ci se deduc mai mult. Am fost surprinsa la admitere sa recunosc câteva intrebari pe care le-am mai văzut și niște capcane pe care datorita faptului ca am lucrat grile am știut sa le ocolesc.
Pentru mine a contat enorm sa am unde sau cui sa pun o întrebare. Pentru ca nu am facut nici o pregatire suplimentara și am învățat singura, nu prea știam ce fac și ma întrebam mereu dacă e bine, e corect ce fac. Mi-a dat super multa încredere platforma și tu, Gina, ca sunt pe drumul cel bun si ca pasii mici sunt totuși pasi. Și încă ceva: ca nu ești NICIODATA, dar niciodată lipsit de speranta!
Super tare platforma și despre faptul ca e si gratuita nu am cuvinte..
Mulțumesc mulțumesc mulțumesc! Fara tine si fara forum nu stiu dacă intram anul asta sau vreodată 😉