Vreau sa impartasesc cu voi experienta admiterii mele la medicina.
Anul trecut m-am inscris pentru concursul de admitere. 2022 a fost un an incredibil de greu pentru mine si amestecat cu admiterea la medicina, m-a dat de tot peste cap. Nu am reusit sa imi ating potentialul maxim si cu fiecare incercare simteam ca tot ce fac e in zadar, grilele nu ieseau, oboseala isi facea aparitia. Totul parca era impotriva mea. Am picat, totul parca era distrus, imi era rusine de mine, ma simteam vinovata, ca si cum n-as putea sa realizez ceva pe propriile puteri absolut oricat as incerca. Ei bine, am ales sa incerc din nou anul asta.
Am avut parte de o multitudine de profesori, crezand ca ei conteaza si ca lor ar trebui sa le datorez faptul ca mi-au "bagat" materia in cap. Total gresit. Dupa ce am terminat materia in martie, am ramas cu 60% din materie (extrem de putin). Orele s-au incheiat, materia nu o stiam, nimeni nu o sa imi explice inca o data fiecare capitol. Acum ce ma fac? Imi urmez calea de anul trecut?
Din intamplare, cautand internetul pentru un plan de recapitulare pe materia Barron's am dat de platforma Ginei... Instant m-am apucat de plans.
Materia este incredibil de bine explicata pe Youtube, fara omiteri. Capitolele din platforma contin tot ce contine cartea, grilele sunt atat de multe si m-au ajutat enorm.
Asa a inceput recapitularea mea.. Am luat fiecare videoclip, apoi grile, videoclip - grile pana am recapitulat materia in modul asta de 5 ori. La inceput nu imi iesea nimic. Statistica m-a ajutat sa vad cum evoluez, mi-a dat incredere in mine si printr-o natura incapatanata pentru ca nu voiam sa scada procentajul, nu mi-a dat voie sa gresesc si mi-a marit atentia. In modul asta, renuntand la iesiri, distractii si mare parte din relaxare in ultimele doua luni, am reusit sa-mi ating scopul. Am intrat la Medicina Generala, buget cu 8,89.
Nu as fi reusit fara platforma GinaMed, scriu asta cu ochii in lacrimi si ti-o datorez tie, Gina.
Iti multumesc din tot sufletul!!!
P.S: N-am vazut in viata mea un site mai bine organizat decat asta, il ador, e ceva de nedescris. Site ul asta face de o mie de ori mai mult decat meditatiile. Folositi-va de el la potentialul lui maxim si nu exista nicio scuza. Poti sa resusesti orice iti propui!
"Vires acquirit eundo" - We gather strength as we go