lilianazotta Buna, As dori si eu sa stiu din experienta voastra daca grilele la examen sunt identice cu cele pe care le facem noi aici pe site sau sunt unice, create pe baza manualului? E suficient sa fac grile sau trebuie sa tocesc din carti? Multumesc! Ani
yoyoo lilianazotta depinde la ce centru dai: la timisoara de exemplu sunt grile din culegerile lor de grile. La celelalte centre sunt grile la prima vedere dar pe un anumit tipar in functie de centru. Experienta in invatat capeti si prin intelgerea a ceea ce inveti, scheme si cum iti organizezi tu informatia in cap, la cat timp repeti informatia si prin facutul de grile de la o dificultate mica la o dificulatate mai mare si sa incerci sa acoperi lacunele pe care le ai invatat. Trebuie tocite si detalii clar, dar nu trebuie toata materia tocita, daca incepi de la mantalitatea asta probabil o sa ti se para imposibil sa legi 2 informatii.
lilianazotta dau in Bucuresti.. eu abia incep sa invat, dar caut un mod de a invata eficient. multumesc de raspuns!
crina_m lilianazotta La București, la admitere cred că grilele sunt la prima vedere. Dar dacă faci grile din admiterile și simulările din anii trecuți, plus grile din culegerile de București sau grile care sunt făcute după stilul celor de la București, te vei obișnui și îți va fi mai ușor să înveți pentru admiterea la București