Tocmai că toate fasciculele, fie ele piramidale, fie extrapiramidale, se incruciseaza. Nu degeaba spunem că motilitatea părții drepte a corpului e controlata de emisfera stângă. 25% din fibre nu se încrucișează în bulb, dar se vor incrucisa in cele din urma la nivelul segmentul corporal pe care il controleaza (de ex se vor incrucisa la nivel cervical daca inerveaza membrul superior, sau lombar daca inerveaza membrul inferior, dar se incruciseaza orice ar fi!!)
Referitor la a doua intrebare, depinde de grila. In text se precizeaza ca hipoampul si tractul olfactiv sunt cele mai importante structuri ale sistemului limbic. Pe desen, sistemul in ansamblul lui e reprezentat cu verde pe fig 37 (btw intr-o gria am gasit si ca fornixul apartine sistemului limbic, ori pt ca apare in desen, ori pt ca trece lama aceea verde pe langa el, inca nu mi am dat seama). Dar ideea este că in grilele de la admitere se vor da informatii care fie exista concret in teorie (calea olfactiva - care cuprinde si nerv, si bulb olfactiv, etc - plus hipocamp), fie se vad clar pe desen